У школах Львівщини регулярно проводитимуть практичні заняття зі стрільби

18:50 20 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: з інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, у школах нашої області створять центри для ознайомлення із видами стрілецької зброї та регулярно проводитимуть практичні заняття для юнаків 10-11 класів.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 20 березня, «Щоденному Львову»:

«У школах Львівщини створять центри для ознайомлення із видами стрілецької зброї та регулярно проводитимуть практичні заняття для юнаків 10-11 класів. Навчання школярів відбуватиметься за програмою з дисципліни «Захист Вітчизни», до якої окремим розділом включається заняття з вогневої підготовки.

Учні матимуть змогу вивчити основи стрільби та правила поводження із стрілецькою зброєю, а також ознайомитися з будовою та принципом дії  ручних осколкових гранат. Для виконання практичних вправ стрільби з автоматичної зброї освітні установи спільно з командуванням військових частин, уточнюють графіки їх проведення.

Попрактикуватися зі зброєю зможуть учні лише 10-11 класів. Організація відповідних Центрів та навчання у них здійснюється згідно з указом Президента України від №948/2002 та постанови Кабміну №1770».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів