У Microsoft Flight Simulator додадуть український літак Ан-225 Мрія (відео)

20:05 2 лютого 2023 р.

Фото до новини

Під час прямої трансляції Xbox розповіли про майбутні оновлення Microsoft Flight Simulator. Незабаром в грі з'явиться український Ан-225 «Мрія» — найбільший літак в історії авіації.

Про це інформує  ДП "Антонов", пише Dailylviv.com

Український борт додадуть в Microsoft Flight Simulator з релізом окремого доповнення. Його вартість становитиме $19,99 в Steam. Чи передбачена регіональна ціна для нашої країни, поки невідомо. Добавку випустять на ПК 27 лютого, тобто на річницю руйнування Ан-225 "Мрія" російськими окупантами. На Xbox доповнення з'явиться лише 14 березня, тому що на консолі потрібен час для реалізації WASM разом з оновленням Sim Update. 12.

Всі кошти, виручені від продажу добавки з українським літаком для Microsoft Flight Simulator, передадуть підприємству "Антонов" на будівництво нової "Мрії". В рамках трансляції виступив пілот Ан-225 Дмитро Антонов. Він розповів про особливості транспортного засобу і подякував розробникам за додавання літака в гру.

Довідка

Ан-225 «Мрія»  — найбільший та найпотужніший у світі транспортний літак , створений київським КБ імені Антонова. Головний конструктор — Віктор Толмачов.

Ан-225 з максимальною злітною масою 640 т є найважчим літаком у світі. 

Через три дні після повномасштабного вторгнення Росії в Україну стало відомо про знищення літака. Це сталося в результаті атаки РФ на аеропорт в Гостомелі.

Наприкінці березня в компанії "Антонов" заявили про намір відновити "Мрію" і закликали світ надати допомогу в реалізації ініціативи. Підприємство хотіло заснувати спеціальний фонд.

Поки окупанти перебували на території аеропорту, вони встигли вкрасти окремі деталі літака. Рашисти намагалися забрати з собою найцінніше обладнання.

Про будівництво нової "Мрії" стало відомо на початку листопада. Тоді генеральний директор ДП "Антонов" Євген Гаврилов заявив, що літак готовий на 30%.

У Львів прилітав найбільший серійний вантажний літак у світі (відео)

Росіяни у Гостомелі мали хімічну зброю і засоби хімічного захисту: наслідки

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів