У Львові завершилися курси з психологічної реабілітації

17:00 2 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завершилися курси з психологічної реабілітації за участю представників Сполучених Штатів Америки.

Про це повідомили в четвер, 2 серпня, в академії сухопутних військ, де також розповіли: «Впродовж трьох днів на базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного проходили курси з питань психологічної реабілітації за участю з американських інструкторів. Від ЗС України участь у заході взяли представники Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України, командувань Повітряні сили, Сухопутних військ, Десантно-штурмові війська, Сил спеціальних операцій, Військової служби правопорядку тощо. Також у заході взяли участь військовослужбовці Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Київського ліцею імені Івана Богуна».

«Під час проведення занять учасники мали змогу ознайомитись зі специфікою роботи командирів із психологами та реабілітації військовослужбовців, зокрема за стандартами та методиками військової психологічної служби ЗС США. За словами старшого офіцера Головного управління морально-психологічного забезпечення полковника Ігоря Немінського, під час занять військові психологи не лише мали нагоду ознайомитись з теоретичними аспектами психологічної реабілітації, а й практично відпрацьовували тренінги, які базувались на досвіді американських фахівців. До прикладу, визначали категорію військовослужбовців, які потребують психологічної допомоги, також навчались методикам відновлення боєздатності в зоні бойових дій за досвідом ведення бойових дій в Іраку та Ірані», – поінформували також у військовій академії.

«Головною метою даного курсу було надання представникам військової частини навичок з проведення аналогічних занять з офіцерами своїх військових частин для подальшого практичного застосування на Сході нашої держави. На завершення всі учасники курсу отримали сертифікати», – повідомили також у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного також опублікували фоторепортаж з навчань.i

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів