У Львові завершать реалізацію проекту «StartUp Прорив»

17:00 5 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У четвер, 6 грудня, о 17:00 у «Tech StartUp School» на вулиці Колесси, 2 розпочнеться фінальна стадія проекту «StartUp Прорив».

Цей проект організовували Національний університет «Львівська політехніка» та «Tech StartUp School». Його метою було навчання стартаперів, щоб допомогти створити успішну «StarUp»-компанію, майстер-класи, «success story»від практиків, які мають досвід реалізації успішних стартапів.

«У рамках проекту «StartUp Прорив» забезпечували безкоштовне, якісне навчання з розвитку нових ідей, відбувались майстер-класи, «success story» від практиків, які мають досвід реалізації успішних стартапів, а також відбувалися відбори стартапів під час навчання (пітчинг перед менторами). Місія проекту дати можливість кожному, незалежно від віку, можливість втілити свою інноваційну ідею, яку створено з метою об’єднання, навчання і презентації найцікавіших проектів та їх прототипів, а також, надання авторам більшої популярності та кращих з них допомоги в комерціалізації, створенні успішних стартап-компаній та виведенні інноваційних продуктів на національний та міжнародні ринки», – зазначили організатори проекту.

«Із 300 проектів залишилось тільки 20 із цікавими вже прототипами своїх стартапів, які мають шанс поїхати на саміт стартапів у Німеччину та отримати грошові винагороди від спонсорів, цінні подарунки та інші призи. На фіналі проекту «StartUp Прорив» будуть нові команди стартап-проектів, які отримають можливість представити свої ідеї та прототипи перед потенційними партнерами та інвесторами. На цій події будуть не лише розробники проектів у багатьох галузях науки і техніки, а і представників великого інвестиційного бізнесу та влади. Після пітчингу стартапів, усіх бажаючих буде запрошено на фуршет», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів