У Львові, закликаючи оплачувати проїзд у трамваї, порівнюють його з лімузином (відео)

15:55 14 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: Gazeta.ua

Міський голова стверджує, що покататися на новенькому «Електроні» приїздять з інших міст.


Відео: Остап Ільків

Як повідомляє сьогодні, 14 листопада, «Gazeta.ua», на трамвайних зупинках Львова з'явилися чорно-білі оголошення, в яких, закликаючи пасажирів оплачувати проїзд у новому трамваї «Електрон», порівнюють з лімузином.

«Привіт! Я шикарний лімузин. Кожен мріє на мені покататися, бо я коштую 600 тисяч баксів! Лише за 300 гривень Ви можете орендувати мене на годину!», – йдеться в оголошенні.

Поряд прикріплене фото нового трамвая: «А я трамвай «Електрон» Т5L64 – лише один такий в Україні. Я коштую 1 млн. євро, а проїзд у мене доступний усім, бо коштує лише 1,5 гривні!»

«Новий трамвай став для нашого міста справжньою атракцією, – коментує мер міста Андрій Садовий. – До Львова приїздять з інших міст, щоб покататися на туристичному «чудо-поїзді» і трамваї «Електрон». Тому я зроблю все, щоб цей завод і надалі виготовляв для нас трамваї. А також тролейбуси й автобуси. Це якісніше і дешевше, аніж в інших виробників».

Принагідно «Gazeta.ua» нагадує, що декілька років тому у трамваях Львова розвісили оголошення з біографією вбивці голови Оун Степана Бандери – Богдана Сташинського, якого КДБ завербувала після того, як не сплатив проїзд в електричці. «Сьогодні не платиш за проїзд – завтра агент КДБ!», – так львів'ян закликали купувати квитки.

«ЩЛ» розповідав про поповнення в електротранспортному парку міста в публікації «Трамвай «Електрона» буде ліпший за його телевізори?», а також повідомляв, що у Львові випустять ще й перший в Україні електробус.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів