У Львові встановили дві зарядні станції електромобілів

16:34 30 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Андрія Пишного в інтернет-мережі «Facebook»

За словами голови засновника ТОВ «Тесла Клуб Україна», всі її пристрої безкоштовні для користувачів.

«У Львові на базі відділення нового типу Ощадбанку, що на вулиці Січових Стрільців, 9,  встановили дві зарядні станції для електромобілів», – повідомили сьогодні, 30 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«За словами голови засновника ТОВ «Тесла Клуб Україна» Назара Шимоне-Давида, компанія має найбільшу мережу електрозарядок в Україні, яка налічує 51 зарядний пристрій. Він також зазначив:

«Усі пристрої безкоштовні для користувачів та встановлюються нашими партнерами. Для України в сучасних умовах не достатньо просто слідувати тенденціям, потрібно їх очолювати! Приємно дивує, що це робить саме Ощадний банк Спочатку програма кредитування, а тепер допомога у подоланні єдиної, наголошую – єдиної, незручності у володінні електромобілем – можливості вільно заряджати автівку.

У всіх інших випадках електромобіль є значно кращим, дешевшим, чистішим та динамічнішим авто, порівняно з авто із двигуном внутрішнього згорання. З такими активістами як Ощадний банк, ми можемо вивести Україну на один рівень із провідними країнами за розвитком екологічного транспорту!». 

У прес-службі міської ради також традиційно розлого цитують сказане з цього приводу міським головою Львова Андрієм Садовим:

«Ми буквально два роки тому випустили у Львові перший трамвай низько підлоговий, нічого подібного в Україні немає. Найближчим часом ми будемо презентувати перший в Україні електробус. Це все львівське виробництво, поки нічого подібного в Україні немає.

Я дуже втішений, що електротранспорт, електромобілі набувають все більшої популярності. Але є певна незручність, що їх треба заправляти. Бензинові заправки є в достатній кількості, а заправки для електромобілів потребують будівництва. І тому ця ініціатива Ощадного банку та колег, які долучилися, дуже мила і дуже приємна. І ця заправка безоплатно.

Я думаю, тут буде постійно стояти черга бажаючих, і місто буде робити все, щоб таких заправок ставало все більше і більше, щоб компанії долучалися, і місто ставало не тільки Smart City, а й ставало енергетично незалежним вільним містом. Це для мене надзвичайно важливо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів