У Львові вперше облаштували в бібліотеці для дітей літню терасу «Open Air Six»

12:58 11 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомила в понеділок прес-служба міської ради, адреса бібліотераси – вулиця Василя Симоненка, 10.

Як повідомила сьогодні, 11 серпня, «Щоденному Львову» прес-служба ЛМР, у нашому місті з’явилась перша бібліотека з літньою терасою «Open Air Six». У повідомленні також конкретизують:

«Нещодавно у Дитячому центрі розвитку й дозвілля «Під спільним дахом» (Бібліотека №19 Централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова) було відкрито оновлену бібліотерасу «Open Air Six». Дана подія стала можливою завдяки діяльності  нещодавно створеного Благодійного фонду «Бібліотеки для людей», метою якого є розвиток та підтримка діяльності публічних бібліотек Львова.

Бібліотераса розміщена за адресою: вул. В. Симоненка, 10, тел.: 263-90-64. А заступник начальника управління культури ЛМР Ірина Магдиш розповіла з цього приводу 

«Бібліотекарі впевнені, що подібні місця необхідні для районів Львова, оскільки громади  міста, особливо діти, потребують комфортного простору для колективного чи усамітненого дозвілля.  Тераса  відкрита для усіх та чекає гостей.

Особливо відкритий простір привабливий для дітей, адже на свіжому повітрі можна читати, гратися, щось разом робити чи відпочивати. Та й дорослим спокійно – тераса безпечна і є у затінку, що важливо у такі спеконтні дні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів