У Львові відремонтують огорожі двох дитсадків

16:48 23 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lvivrada.gov.ua

Депутати підтримали дві місцеві ініціативи щодо ремонту огорож на території дошкільних закладів Львова

Про це повідомили в четвер, 23 січня, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також уточнили, що одразу дві місцеві ініціативи підтримали депутати на пленарному засіданні Львівської міської ради, віддавши за них відповідно 39 і 41 голос. Перша місцева ініціатива «Про проведення капітального ремонту огорожі на території закладу дошкільної освіти №1 на вулиці Олени Степанівни 48-» була зареєстрована у Центрі надання адміністративних послуг 30 листопада 2019 року.

За словами автора місцевої ініціативи Андрія Козицького, огорожа навколо закладу дошкільної освіти перебуває в аварійному стані – стовпці похилилися, обсипаються, що несе небезпеку для пересування по території вихованцям, батькам та працівникам закладу. Друга місцева ініціатива «Про капітальний ремонт огорожі навколо ЗДО 154»  була зареєстрована у ЦНАПі 18 листопада 2019 року.

Її авторка Марія Бреславська зазначила: «Огорожа закладу, встановлена ще під час відкриття садка у 1976 році, не може гарантувати безпечного перебування дітей на території, оскільки є старою, поламаною та поржавілою. Однак часткове латання не вирішує ситуації загалом. Тому зараз постала гостра необхідність в повній заміні огорожі, що надасть дітям можливість безпечно перебувати на території дошкільного закладу, батькам бути спокійними за безпеку своїх дітей, а також забезпечить естетичний вигляд території закладу».

Депутати доручили департаменту гуманітарної політики до наступного пленарного засідання підготувати дорожню карту щодо вирішення питань, порушених місцевими ініціативами. Як інформував «Щоденний Львів», на пленарному засіданні ЛМР ухвалили створити комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа зимових видів спорту Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів