У Львові відкриють технологічну лабораторію

15:45 23 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com

У вівторок, 29 жовтня, о 15.00 на вулиці Академіка Колесси (№2) розпочнеться відкриття технологічної лабораторії «Tech Lablnno», яка стане централізованим місцем інновацій для навчання, обміну досвідом у реалізації стартапів, створення умов прототипування та нових винаходів у форматі «FabLab».

Про це повідомили в середу, 23 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Багато українських стартаперів, які вирішили зайнятися виготовленням тієї чи іншої продукції, стикаються з такою проблемою, як відсутність виробничого приміщення, а також брак інвестицій для придбання комплекту обладнання. Тому в «Tech StartUp School» відбудеться відкриття технологічної лабораторії «Tech LabInno».

«Підприємець, винахідник, стартапер та студент можуть прийти туди з багажем знань і творчих напрацювань, а піти вже з готовою продукцією. У «FabLab» можна взяти в короткострокову оренду дороге устаткування, наприклад, верстати для лазерного гравірування по металу або принтер для друку «3D»-зображень», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів