У Львові відкриють новий дитсадок, − ЛМР

17:48 20 червня 2018 р.

Фото до новини

У міськраді запевнили: «Наприкінці року відкриють новий садочок, який охопить до 90 дітей дошкільною освітою».

Про це повідомили в середу, 20 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «На вулиці Дорога Кривчицька, 3 ведеться реконструкція з добудовою корпусу початкової школи №70 під дошкільний навчальний заклад. Відкриття ДНЗ у цьому районі дасть змогу охопити дошкільною освітою від 85 до 90 дітей».

Начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик уточнила: «Щодо реконструкції приміщень з метою відкриття дошкільного навчального закладу у школі № 70, то було виготовлено проектно-кошторисна документацію. Ще у 2016 році оголошено торги, визначено переможця. Частково роботи були виконані. Підрядник у 2017 році відмовився від виконання робіт, у зв’язку із зміною цін на будівельні матеріали, а також у зв’язку із ростом заробітної плати».

Зоряна Довганик доповнила: «Тому нам довелося перераховувати кошторисну частину проекту. Вдруге відділом освіти було оголошено торги, визначено переможця, підписано угоду. Тому найближчим часом розпочнуться роботи для того, щоб ми могли завершити цей об’єкт до кінця 2018 року і відкрити там 3 дошкільні групи, в яких буде виховуватися близько 85-90 дітей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів