У Львові відбудеться «New Cars Fest»

15:15 8 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

13-14 липня в креативному просторі «FEST republic» відбудеться головна подія в автомобільному житті Львова – фестиваль «New Cars Fest», який організує медіагрупа «Автоцентр».

Про це повідомили в понеділок, 8 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «На фестивалі буде представлено новинки провідних світових автомобільних брендів. Всі охочі зможуть взяти активну участь у тестах двох десятків нових авто, зокрема, електромобілів».

«Можна буде випробувати всі автомобілі-номінанти премії «Автомобіль року в Україні», а також претендентів на це звання у 2020 році. Не залишаться без уваги любителі екзотичної техніки, які зможуть ознайомитися з тюнінгованими машинами, ретротехнікою та іншими шоу-стопперами», – поінформували також у міськраді.

«Окрім ознайомчої і розважальної функції, фестиваль «New Cars Fest» несе і соціальну функцію. Окрема зона на фестивалі буде присвячена безпеці дорожнього руху. Пропаганда принципу безаварійного водіння і безпеки пішоходів – одна з основних місій всіх наших заходів», – наголошують організатори.

«На всіх гостей «New Cars Fest 2019 очікують розіграші цінних призів і подарунків від партнерів. Експозиція відкрита з 11.00 до 19.00. Вхід – вільний», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів