У Львові стартувала найбільша в країні тех-конференція

13:15 28 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У п’ятницю, 28 вересня, на стадіоні «Арена Львів» розпочалася найбільша тех-конференція в Україні – «IT Arena».

Про це повідомили в п’ятницю, 28 вересня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Тех-конференція «IT Arena» зібрала декілька тисяч ІТ-експертів, програмістів, керівників ІТ-компаній, засновників стартапів зі всього світу та всіх, хто цікавиться новітніми технологіями. Цьогоріч в тех-конференції, яка відбувається вже вп’яте, візьмуть участь понад 2500 учасників з усього світу та біля 100 спікерів з найкращих міжнародних технологічних компаній, таких як «Tesla», «Uber», «Soundcloud», «Facebook», «Google» й «Linkedin» та найуспішніших українських стартапів.

«Програма конференції скаладатиметьсяіз чотирьох потоків – це бізнес, технології, продукт та стартап, щоб охопити ключові аспекти IT індустрії. Серед топових спікерів – «Semyon Dukach», «Sachin Rekhi», «Cassie Kozyrkov», «Martin Villig», – поінформували також в облдержадміністрації.

«У межах тех-конференції відбудеться міжнародний конкурс стартапів «Startup Competition». Призовий фонд цього року – п’ять та 10 тисяч доларів, а також двотижнева поїздка в «Кремнієву долину» від «Startup Embassy» та менторство від «Techstars». Окрім головних призів, учасники змагатимуться за участь в акселераційний програмі від «Sector X», менторство від 1991 «Open Data Incubator», навчання на програмі «Executive Development Program» від «KMBS», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Окрім заходів на «Арені Львів», у третій день конференції відбудеться 50 мітапів у восьми локаціях міста. Понад 40 спікерів розкриють різноманітні теми від бізнес-аналізу та дизайн-мислення до залучення іноземних інвестицій для проекту «data science» в телекомунікаціях, поведінкової аналітики та трендів кібербезпеки. Конференція триватиме до 30 вересня», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів