У Львові реалізовують проект «Академія директорів»

16:32 22 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У середу, 22 травня, у Львівському палаці мистецтв розпочали реалізовувати освітній проект про успішні практики шкіл «Академія директорів: зустріч випускників».

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: Цьогорічна «Академія директорів» об‘єднала випускників двох попередніх років, які будуть говорити про те, як змінилася НУШ і що змінили вчителі, про булінг, можливості неформальної освіти та громадське фінансування школи.  В межах проекту відбулася панельна дискусія «Проект закону про загальну середню освіту».

«Серед гостей форуму, який сьогодні урочисто відкрили, знані експерти та управлінці. Особливим гостем «Академії директорів-2019» став професор Ярослав Грицак, який звернув увагу на те, чому цінності важливі, і що вони говорять про сучасний світ», – поінформували також в облдержадміністрації.

Директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій розповів: «Академія директорів» – це новий формат навчання керівництва закладу загальної середньої освіти для вдосконалення ефективних інструментів управління. На цій Академії ми почуємо про те, чого навчилися директори шкіл Львівщини за два попередні роки».

«Проект «Академія директорів» ініційований департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та проведений вперше у 2017 році у співпраці з ГО «Центр соціальних інновацій», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів