У львівських школах вивчатимуть принципи медіації

17:15 5 грудня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: dumka.odessa.ua

Управління «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради спільно із Львівським центром медіації та Навчально-методичним центром освіти Львова обговорять 7 грудня процес медіації та його втілення в загальноосвітніх навчальних закладах.

У тренінговому занятті візьмуть участь соціальні педагоги загальноосвітніх навчальних закладів Львова та працівники управління «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Основною метою тренінгового заняття є ознайомлення його учасників з основами та принципами процесу медіації.

Це перший крок впровадження в подальшому процесу шкільної медіації у Львові. Як повідомляють в управлінні «Служба у справах дітей», втілення процесу шкільної медіації в загальноосвітніх навчальних закладах Львова допоможе створити безпечне середовище у навчальних закладах та стане заохоченням для конфліктуючих учнів вирішувати суперечки шляхом досягнення взаємоприйнятого рішення.

Завдяки співпраці управління «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради із Львівським центром медіації для сімей, які опинилися в конфліктній ситуації, створена можливість проходження процесу сімейної медіації, задля покращення комунікації один з одним. Про це повідомили в середу, 5 грудня, в прес-службі Львівської міськради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів