У Львівському університеті відкриють ІТ-лабораторію

18:00 14 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

У п’ятницю, 15 лютого, о 12:00 у навчальному корпусі Львівського національного університету імені Івана Франка на вулиці Драгоманова розпочнеться відкриття ІТ-лабораторії «Infopulse Data Science & Machine Learning Lab» за сприяння компанії «Infopulse» і «Львівського «ІТ Кластеру».

Про це повідомили в четвер, 14 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Лабораторію відкриватимуть для навчання та проведення досліджень за освітньою програмою «Data Science & Intelligent Systems», кафедри системного проектування факультету електроніки та комп’ютерних технологій, Львівського національного університету імені Івана Франка. Відкриття таких лабораторій при університетах – сучасна світова практика ІТ-компаній, яка дає можливість студентам отримати безцінний досвід».

«Infopulse Data Science & Machine Learning Lab“ має 15 робочих станцій і сучасний сервер для проведення обчислень. Тут студенти зможуть працювати над власними проектами, для них проводитимуться лекції та майстер-класи із залученням ІТ-експертів», – поінформували також у ЛМР.

«Під час відкриття учасники матимуть нагоду ознайомитись із лабораторією, поспілкуватись із експертами, а також прослухати майстер-класи з «Data Science» та англійської мови для ІТ-спеціалістів і взяти участь у розіграші призів», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів