У львівському «Місті професій» уперше буде «Інклюзивна доріжка»

17:20 23 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: inlviv.in.ua

У суботу, 25 травня, у Львові розгорнуть «Місто професій», де вперше буде соціальна локація «Інклюзивна доріжка».

Про це повідомили в четвер, 23 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Інклюзивна доріжка» – це своєрідна зона толерантності у межах «Міста професій». Фактично діти, які прийдуть на захід, матимуть змогу спробувати, як це мати інші потреби».

«Експерти «Інклюзивної доріжки – навчально-реабілітаційний центр «Джерело», УТОС, УТОГ, ГО «Інститут Просвіти» – запланували чотири зони. Діти-учасники проходитимуть зону бар'єрних перешкод, яку треба буде подолати на інвалідному візку, «зону темряви» – дітям зав’яжуть очі, й так вони мають зав’язати шнурівки та застібнути ґудзики; «зону тиші», коли діти мають потрактувати мову жестів, а на завершення зону толерантності. Тут завдання  розмалювати Місто Професій разом з дітками з аутизмом і дітками з синдромом Дауна, іншими нозологіями», – поінформували також у ЛМР.

«Місто професій» відбудеться у Львові вже вшосте. Цьогоріч організатори в парку імені Івана Франка очікують на понад 10 тисяч дітей-учасників. «Місто професій» триватиме з 12.00 до 16.00», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів