У львівському ліцеї №2 – інтерактивне навчання

12:00 23 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

У Франківському районі Львова реалізували перший в цьому році проект громадського бюджету «Інтерактивна панель це – легке і цікаве навчання».

Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «У рамках проекту в ліцеї №2 Львівської міської ради встановили три мультимедійні панелі та інтерактивну дошку».

Заступника директора з навчально-виховної роботи ліцею №2 Ірина Бучми зазначила: «Ліцей бере участь та перемагає у громадському бюджеті уже вдруге. Оскільки ми вже мали досвід реалізації таких проектів, вирішили знову спробувати свої сили. Попередній наш проект мав назву «Шкільна парта – запорука здоров’я учнів». Завдяки цьому для учнів перших класів ми змогли закупити парти. Тож ми вирішили скористатись можливістю, яку надає нам місто.».

Ірина Бучма також розповіла: «Обговорили це питання з батьками, дітьми, вчителями, долучили учнівський парламент Дійшли згоди, що нам конче необхідні мультимедійні панелі для того, щоб зробити навчання цікавим, доступним і щоб це приносило більше користі. Пан Михайло, автор проекту, допоміг нам підготувати проект, технічну документацію. Тоді ми підключили батьків, вони з радістю голосували та агітували».

Своєю чергою, автор проекту Михайло Яремко повідомив: «Спочатку була ідея облаштувати освітній простір в дворику школи, та потім спільно вирішили, що панелі все таки важливіші. Цей проект є спільною ініціативою адміністрації школи і батьків школярів. Дані дошки використовуються в навчальному процесі, є прогресивною, цікавою дітям технологією, вони важливі в навчанні і вкрай потрібні школярам». 

Натомість завідувачка шкільною бібліотекою Галина Климента розповіла: «Діти, використовуючи новітні технології, можуть самі готувати проекти. Найбільш цікавою була учнівська конференція для учнів 9 класів з використанням мультимедійної панелі. Учні готували свої проекти, обговорювали їх і виконували практичні завдання на мультимедійній панелі».      

Галина Климента також зазначила: «Дякуючи мультиборду, у нас в бібліотеці проводяться цікаві заходи, зокрема, «Подорож у Книголенд», де ми показували найвідоміші бібліотеки світу, була вікторина «З якої казки головний герой?», маючи можливість показувати зображення і одразу ставити питання. Діти дуже задоволені, бо дивитись, бачити візуальний ряд їм набагато краще ніж просто слухати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів