У львівській військовій академії відбулася міжнародна науково-технічна конференція

11:05 19 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У Національній академії сухопутних військ завершилася ХІ Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ».

Про це повідомили в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «Другий день конференції розпочався з роботи учасників у семи секціях, де вони мали змогу обмінятись досвідом науково-технічної діяльності та ознайомитись із станом справ сучасного озброєння та військової техніки Сухопутних військ Збройних Сил України. Під час заходу для науковців було продемонстровано практичне застосування засобів імітаційного моделювання у навчальному процесі. Для гостей наукового форуму було представлено розіграш бойового зіткнення із застосуванням системи «MILES», яка дозволяє максимально наблизити процес навчання курсантів до бойових умов та показове заняття, яке проводились за системою «БАрС».

«На завершення конференції відбулось заключне засідання, під час якого науковці підбили результати дводенної роботи та ще раз підтвердили, що для кардинального покращення стану озброєння Сухопутних військ необхідний новий підхід, а технології «гібридної війни» вимагають переорієнтації всього сектору безпеки України на досягнення успіху у визволенні тимчасово окупованих територій від агресора. Завершуючи конференцію, начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, генерал-лейтенант Павло Ткачук, наголосив, що розгляд бойового потенціалу існуючого озброєння і військової техніки підтвердив необхідність модернізації зразків, які перебувають на озброєнні, оскільки цей шлях сьогодні залишається оптимальним. Водночас, для розвитку систем озброєння і військової техніки як єдиного цілого необхідний поступовий перехід на нові зразки», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони України

Генерал-лейтенант Павло Ткачук зазначив: «Особливо підкреслю увагу досвіду учасників операції Об’єднаних сил, які взяли участь у науковому форумі. Переконаний, наша конференція зробила свій внесок у формування цільових орієнтирів розвитку військової наукової сфери, на які очікують суспільство і наша армія. Впевнений, що взаємодія і співпраця дозволять нам і надалі успішно вирішувати завдання наукової і науково-технічної діяльності, розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ Збройних Сил України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів