У Львівській ОДА оголосили конкурс на посади директорів закладів професійної освіти

12:10 28 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Департамент освіти і науки Львівської ОДА оголосив конкурс на заміщення вакантних посад директорів ВПУ №34 у Стрию, ДПТНЗ «Стрийське вище художнє професійне училище», Золочівського професійного ліцею, Поморянського професійного ліцею, ДПТНЗ «Сокальський професій ліцей», ДНЗ «Художнє професійно-технічне училище імені Й.П. Станька».

Про це повідомили в п’ятницю, 28 вересня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «В конкурсі на заміщення вакантних посад директорів навчальних закладів можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють державною мовою, мають повну вищу освіту, педагогічний стаж роботи та /або стаж роботи на керівних посадах системи професійної освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі не менше трьох років. Термін подачі заяв – 20 днів від дня опублікування оголошення про конкурс».

«Документи, які подають до конкурсної комісії – заява, автобіографія, копія паспорта, копія ідентифікаційного номера, копія трудової книжки, копія документа про освіту, особовий листок з обліку кадрів із вклеєною фотографією, заява про згоду на обробку персональних даних, програма розвитку навчального закладу.Документи подають за адресою: 79008, Львів, вулиця Просвіти,4а, відділ професійної освіти, координації діяльності вищих навчальних закладів і науки», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів