У Львівській міськраді сприятимуть популяризації математики

14:15 30 січня 2020 р.

Фото до новини

У Львові підпиcали меморандум про співпрацю між міською радою, громадською ініціативою «Математичний рух» та громадською організацією «Точка росту: освіта і наука», предметом якого буде діяльність в напрямку просвітництва та популяризації математики, розвитку мережі прихильників та місцевих закладів освіти Львова.

Про це повідомили в четвер, 30 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що у Львові відбудеться проматематичний семінар для батьків та вчителів та дискусія «Хорор. Як математика вбиває творчість!». У міськраді запевнили, що його «учасники отримають відповіді на такі популярні та болючі теми – «PISA», ЗНО, математичні здібності, «ген математики», страхи математики, чому вона така складна, ефективне викладання математики, вплив математики на творчість і доцільність математики у житті творчих людей».

Як інформував «Щоденний Львів», понад 50 дітей з різних шкіл Львова стали учасниками Олімпіади з ментальної арифметики, під час якої головним завданням було якомога швидше і точніше рахувати на спеціальних рахівницях (абакусі) та подумки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів