У двох львівських школах призупинять навчання

17:30 29 січня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: rbc.ua

У четвер, 30 січня, призупинять на кілька днів навчання у львівських школах №33 та №53.

Про це повідомили в середу, 29 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що в школа №33 та №53 через хворобу відсутні, відповідно, 44% та 33% дітей. Ситуація по інших школах не критична, вони продовжують навчання.

Начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик зазначила: «Загальний відсоток відсутніх дітей у Львові –  9%, але є школи, де такий відсоток більший. Керівництво школи №33 звернулось в управління з листом про призупинення навчання, оскільки у школі сьогодні відсутні 44% дітей. У школі №53 відсутні 33% дітей, школа також подала звернення про призупинення навчання».

«Відтак, від завтрашнього дня призупинено навчання у школах № 53 та № 33 на період четвер-п'ятницю. З понеділка, якщо ситуація буде спокійна, навчання у школах буде відновлено», – поінформувала також чиновниця.

«Є ще три школи, де кількість відсутніх дітей від 22% до 33%, але наразі навчання там не призупиняють. Критичної ситуації загалом у Львові немає. Якщо будуть школи, де буде багато відсутніх дітей через захворювання, ці школи будуть призупиняти навчання. Станом на зараз ситуація спокійна, загалом через хворобу відсутні 9% дітей», – розповіла також Зоряна Довганик.

Як інформував «Щоденний Львів», у Львові занедужали минулого тижня на грип і гострі респіраторні інфекції 2599 людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів