Топ дорожніх зубних щіток для подорожей у 2022 році

12:24 3 лютого 2022 р.

Фото до новини

Компактні та зручні тревел-версії зубних щіток ні в чому не поступаються повнорозмірним аналогам. Функціонал щіток нічим не обмежений, тому що вони є суцільними копіями звичайних аксесуарів.

Інтернет-магазин МЕЙКАП пропонує ознайомитися з новою добіркою популярних дорожніх зубних щіток, які будуть користуватися попитом у 2022 році.

Зубна щітка, яку забути вдома просто неможливо

Досвідчені мандрівники точно знають, що під час подорожей купити щось із аксесуарів для догляду за ротовою порожниною, обличчям та тілом не завжди буває зручно. У невеличких містах асортимент стандартний, а звикнувши чистити зубі жорсткою, чи навпаки – м’якою щіткою, уникнути дискомфорту від користування неналежним аксесуаром неможливо. Тому краще заздалегідь купити набір чи кілька штук тревел-аксесуарів та розложити їх по валізах. Таким чином, ви ніколи не забудете найпотрібніші речі!

Переваги тревел-версій:

  • функціональність – мають багаторівневу щетину для глибокого очищення між зубами, засіб для очищення язика і видалення бактерій;
  • практичність – складні або комплектуються футляром;
  • комфорт – легкі, компактні, не займають багато місця у валізі;
  • ергономічність – зручно тримати у руці, попри невеликий розмір.

Виробники зазвичай пропонують дорожні щітки разом із футляром, щоб перевозити приладдя для чищення зубів можна було у належних умовах. Цікавим є рішення у вигляді складного аксесуару – так футляр ніколи не загубиться, бо він завжди буде разом із щіткою. Подивитися весь асортимент можете в інтернет-магазині МЕЙКАП за посиланням: https://makeup.com.ua/categorys/204727/. Там представлена продукція з Кореї, Німеччини, Швейцарії, Норвегії, Великобританії, Іспанії.

Топ дорожніх зубних щіток для подорожей у 2022 році

Зубна щітка для подорожей призначена для гігієни ротової порожнини та має універсальну конструкцію для легкого перевезення. Топ дорожніх версій:

  • Edel+White Road – легка, має дизайн складного ножа, завдяки чому захищена від бактерій, виробляється у Швейцарії;
  • Ekulf – продукція від італійського бренду, який спеціалізується на медичному та стоматологічному виробництві;
  • Pierrot Travel Classic – рекомендується для подорожей, довгострокових відряджень, забезпечує належний догляд за порожниною рота;
  • Beauty Formulas Voyager Folding Travel – складна дорожня зубна щітка з компактною головкою, ідеально підходить для перевезення ручної поклажі;
  • Dontodent – складна модель, зручна та легка, делікатно видаляє зубний наліт.

Якщо ж щітку все ж таки забули, що робити? Поки ви не знайшли та не купили якісні засоби для чищення зубів, які підходять саме вам, спробуйте позбутися нальоту за допомогою жувальної гумки. Жуйте її не більше однієї хвилини, щоб зібраний наліт не потрапив у шлунок.

Якщо гумки немає під рукою, використовуйте серветку, щоб почистити зуби – вона також добре збирає наліт. Освіжити подих можна м’ятними цукерками. Бажаємо вам гарних подорожей та вдома нічого не забувати! Нехай ваші вояжі будуть проходити легко та без перепон.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів