Точка видачі АЛЛО Express – тепер і у Львові

13:00 17 січня 2024 р.

Фото до новини

Доставка замовлень в АЛЛО Express здійснюється безкоштовно – як і в усі інші магазини АЛЛО, які клієнти можуть вибрати для доставки товарів.

Отримувати свої покупки з allo.ua тепер можна ще в одному місці у Львові з безкоштовною доставкою. Адже наприкінці грудня 2023 року компанія АЛЛО відкрила свою четверту точку АЛЛО Express – у нашому місті! Вона працює з 09:00 до 21:00 у Сихівському районі Львова поряд із житловим комплексом «Леви міста» – на магістральній вулиці Стрийській, 45-Ж, приміщення №9.

АЛЛО Express – це точки видачі товарів маркетплейсу АЛЛО з мінімальним асортиментом. АЛЛО Express має меншу площу, але впізнаваний дизайн. В точці видачі АЛЛО Express на вулиці Стрийській львів’яни можуть отримати товари продавця АЛЛО, замовлені у зручному форматі та з безпечного місця на сайтіallo.ua чи у мобільному застосунку АЛЛО. Доставка замовлень в АЛЛО Express здійснюється безкоштовно –як і в усі інші магазини АЛЛО, які клієнти можуть вибрати для доставки товарів. 

«Відкриття точок АЛЛО Express у Львові дасть нам змогу розвивати новий формат АЛЛО у західному регіоні країни. Сьогодні онлайн-трафік зростає, а поведінка клієнтів змінюється – вони віддають перевагу покупкам у зручному форматі, а отже точки видачі замовлень – це чудова можливість для клієнтів отримати замовлений онлайн товар не десь у місті, а якомога ближче до дому», – коментує Микола Астапов, директор з розвитку та форматів компанії «АЛЛО».

В АЛЛО Express також можна придбати найпотрібніші аксесуари: навушники, павербанки, картки пам'яті, захисне скло та плівку для екрана, стартові пакети телеком-операторів тощо. У магазинах нового формату передбачено примірочну, також тут є можливість загорнути товар у подарункове паковання. Експерти АЛЛО нададуть вичерпну консультацію щодо повного асортименту інноваційної техніки та аксесуарів, який можна замовити на маркетплейсі АЛЛО прямо з АЛЛО Express. За потреби клієнтам допоможуть з налаштуванням нового гаджета, активацією ліцензійних програм чи додатковою гарантією.  

Розвиток формату АЛЛО Express пов'язаний зі змінами, що відбуваються на ринку ритейлу України. Клієнти дедалі частіше надають перевагу онлайн-замовленням на allo.uaта у мобільному застосунку АЛЛО. Майже 40% продажів компанії припадає на онлайн-замовлення, тому клієнтам важливо надати можливість отримувати замовлення поряд з домом чи місцем роботи. 

АЛЛО – маркетплейс національного масштабу з інноваційними товарами від електроніки та інструментів до іграшок та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 100 містах України. 

allo.ua – тицяй що хочеш!

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів