Сильні снігопади та зниження температури: стало відомо, які школи у Львові працюватимуть дистанційно

14:36 10 лютого 2021 р.

Фото до новини

Найближчими днями синоптики прогнозують сильні снігопади та зниження температур. Відтак, як повідомила керівниця управління освіти міста Зоряна Довганик, зараз освітяни проводять опитування серед батьків з метою визначення формату роботи на четвер-п'ятницю.

Навчальні заклади, де більшість дітей на навчання довозять з різних частин міста, найімовірніше перейдуть на навчання з використанням дистанційних технологій. Тоді як школи, що розташовані в мікрорайонах, де більшість учнів мешкають у пішій доступності, продовжать роботу офлайн. Натомість дитячі дошкільні навчальні заклади працюватимуть у звичному режимі.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

«Садочки будуть працювати. Школи зараз проводять опитування серед батьків, і приймається рішення по кожній школі окремо. Наприклад, є школи, які вже прийняли рішення про навчання з використанням дистанційних технологій, тому що дітей туди довозять з різних частин міста. Якщо ж школа розташована в мікрорайоні, наприклад, Тракту Глинянського чи Сихова — це є в пішій доступності, то вони приймають рішення, що діти будуть звично навчатися, або будуть навчатися окремі класи. Ми до кінця дня будемо мати інформацію, яке рішення прийняла кожна школа», — повідомила Зоряна Довганик.

Не користуватися автівками, не ходити в школу і на роботу: мер Львова розповів, як боротися з негодою

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів