Студенти Львівської політехніки будуть відвідувати лекції і практичні заняття у різні дні

13:27 14 серпня 2021 р.

Фото до новини

Практичні та лабораторні заняття відбуватимуться в офлайн-форматі, навіть, якщо у Львові запровадять «жовту» чи «помаранчеву» карантинні зони.

Львів поки що перебуває у «зеленій» карантинній зоні. Тож заплановано, що 30 серпня з 10 години на площі біля IV навчального корпусу Львівської політехніки відбудеться урочиста посвята першокурсників у студенти.  Про це повідомляє центр комунікацій НУ "Львівська політехніка", пише Dailylviv.com.

Навчання для першокурсників ― бакалаврату і магістратури ― розпочнеться з 1 вересня. 

Для студентів 2–4 курсів ― із 30 серпня.

― Ми плануємо розпочинати навчання в офлайн-форматі. Та стежимо за загальною ситуацією в країні, а також за рішеннями Кабінету Міністрів України та постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Якщо влада визначать певні правила загалом у державі, то будемо вимушені їх виконувати, ― пояснив проректор з науково-педагогічної роботи Олег Давидчак. ― Навчальний розклад укладений так, що студенти матимуть окремо лекційні дні, а окремо ― дні лабораторних і практичних занять. Якщо запровадять «жовту» чи «помаранчеву» карантинну зону, то лекції проходитимуть в онлайн-форматі, а практичні та лабораторні, які розраховані на роботу менших груп студентів, в офлайн-форматі.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України продовжив адаптивний карантин до 1 жовтня.

ЛНУ імені Івана Франка: Найбільше першокурсників за державним замовленням зараховано на три спеціальності

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів