«StartUp Прорив» розпочнеться у Львові 27 вересня

13:40 26 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ulvovi.info

27 вересня о 16.00 в актовій залі навчального корпусу №1 «Львівської політехніки» на вулиці Карпінського (№2/4) розпочнеться унікальний проект в Україні – «StartUp Прорив», який організовують Національний університет «Львівська політехніка» та «Tech StartUp School».

Про це повідомили в середу, 26 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «StartUp Прорив» передбачає навчання стартаперів, яке допоможе створити успішну StarUp-компанію, майстер-класи, success story від практиків, які мають досвід реалізації успішних стартапів. «StartUp Прорив» створений для стартапів усіх напрямів та різної стадії готовності –  від ідеї до комерційного продукту, для корпорацій, які шукають нові ідеї та сильні проекти, для інвесторів, які прагнуть підтримати талановиту молодь та вкласти кошти у цікаві проекти, для підприємців, які відкриті до нових знань».

«Під час «StartUp Прориву» відбудеться конкурс стартапів «Tech Startup Challenge» – пітчинг перед потенційними інвесторами та бізнес-агентами. Також відбудеться презентація краудфандингового майданчику «StartEra. Нетворкінг» і ділові знайомства, зустрічі інвесторів, бізнесу та стартапів, щоб обговорити ділові пропозиції, отримати інвестування та обмінятися контактами», – поінформували також у міськраді.

Більше подробиць опубліковано на сайті ЛМР

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів