Школи на Львівщині одержать 54 автобуси

16:30 17 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації оголосив тендер у системі «ProZorro» на закупівлю 54 шкільних автобусів.

На придбання «школяриків» розраховують витратити 100,06 млн. гривень, у тому числі за рахунок коштів освітньої субвенції з державного бюджету – 44,6 млн. гривень, обласного бюджету – 25,2 млн. гривень, з бюджетів районів та ОТГ – 30,3 млн. гривень. Закупівля автобусів відбувається у межах співфінансування з органами місцевого самоврядування.

Зокрема, райони та ОТГ під час закупівлі автобусів мають доплатити щонайменше 30% від загальної вартості. Заплановано придбати 52 спеціалізовані шкільні автобуси місткістю не менше 27 місць для школярів, з них один повнопривідний «школярик» для гірських територій, а також 2 спеціалізовані шкільні автобуси з можливістю перевезення дітей з обмеженою здатністю до пересування і кількістю місць для школярів – не  менше 21.

Про це повідомили у вівторок, 17 березня, у Львівській облдержадміністрації. Як інформував «ЩЛ», у Львові розпочали уніфіковано-дистанційне навчання

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів