У Львові розпочали уніфіковано-дистанційне навчання

15:00 17 березня 2020 р.

Фото до новини

Керівниця міського штабу з прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові Галина Слічна прозвітувала про виконану роботу в сфері організації навчання для школярів Львова в період карантину.

Про це повідомили у вівторок, 17 березня, у Львівській міськраді. Галина Слічна зазначила: «12 березня ми закрили всі освітні заклади. Впродовж 12-13 березня ми зробили перехідний період без організації освітнього процесу для того, щоб батьки малих дітей мали можливість врегулювати питання з роботою. Зі 16 березня всі працівники закладів освіти перебувають вдома, окрім організованого чергування в залежності від навчального закладу».

Чиновниця також поінформувала: «Відпрацювання навчального матеріалу організовується з використанням технологій електронного навчання. Вже зі вчора ми запроваджуємо роботу на платформі «Google Plus» з метою уніфікованого підходу до організації освітнього процесу у всіх школах міста. Навчально-методичний центр освіти Львова і міське управління освіти спільно з МЦІТ та управлінням інформаційних технологій розробляють і наповнюють цю платформу всім матеріалом. Відтак, ми розпочинаємо уніфіковано-дистанційне навчання для всіх учнів міста Львова»

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині запровадили карантин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів