Школи й дитсадки у Львові працюватимуть ще два дні

10:30 12 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 12 березня й в п’ятницю, 13 березня, школи та дитсадки у Львові продовжуватимуть працювати без організації освітнього процесу.

Про це повідомили в четвер, 12 березня, у Львівській міськраді. Міський голова Львова Андрій Садовий пояснив: «Садочки та школи ці два дні будуть працювати, бо багато батьків не мають куди відправити дітей. За цей час вони повинні врегулювати свої відносини на роботі. Закликаю працедавців дати можливість на час карантину батькам, які мають малих дітей, побути вдома, чи дати роботу дистанційно, чи просто відпустити додому. Має бути здоровий глузд на ці три тижні, має бути взаємоповага, взаємна підтримка».

За словами начальниці управління освіти ЛМР Зоряни Довганик, вихователі та вчителі міста сьогодні та завтра працюють без організації освітнього процесу. Навчання проводиться в ситуативному режимі, залежно від кількості дітей в школах та садках. Проте відомо, що станом на сьогоднішній ранок більша кількість учнів і вихованців дитсадків залишились вдома.

Як інформував «ЩЛ», у Львові призупинять до 3 квітня навчання всі навчальні заклади – школи й дитячі садочки та заклади позашкілля.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів