«Школа успішної молоді» запрацює у Львові 18-го вересня

17:20 13 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/ShkolaUM

В облдержадміністрації запевнили, що 18 вересня розпочне свою роботу «Школа успішної молоді» – серія інтерактивних тренінгів для студентів першого курсу.

Про це повідомили в четвер, 13 вересня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «У межах школи відбудуться тренінги з трьох напрямків: фінансова грамотність, емоційна компетентність та психологія стосунків. Кожен курс, тривалістю один місяць, охоплюватиме сім-вісім зустрічей з професійними тренерами, які допоможуть молоді навчитися мудро розпоряджатися власними коштами, переживати та ефективно виражати свої емоції, будувати якісні стосунки з ближніми».

«Мета проекту – заповнити прогалини в освіті студентів вищих навчальних закладів першого та другого рівня акредитації та прищепити їм навички у цих сферах. Проект реалізовує ЛОГО «Місток» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА в рамках конкурсу проектів обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки. Тренінги відбуватимуться щовівторка та щочетверга з 15:00 до 16:30. Місце поведення – площа Данила Галицького, 8, Львів, конференц-зал Львівського вищого професійного училища харчових технологій», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів