Приватні дитсадки й школи у Львові отримають фінансову підтримку міськради

13:15 3 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот фрагменту на сторінці сайту Львівської міськради

У п’ятницю, 3 серпня, на засіданні виконавчого комітету ухвалили рішення щодо затвердження переліку закладів освіти Львова приватної форми власності, яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету Львова, й суми фінансової підтримки за травень-серпень 2018 року.

Про це повідомили в п’ятницю, 3 серпня, в прес-службі Львівської міськради. Начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик доповіла на засіданні виконавчого комітету: «В цьому році було продовжено реалізацію програми підтримки приватних навчальних закладів, яка розпочалася ще у 2017 році. Відповідно до цієї програми, приватні навчальні заклади – це школи і садочки, які подавали певну документацію для того, щоб отримати фінансову підтримку для роботи своїх навчальних закладів. Загалом, це дуже гарна ідея, тому що вже із нового 2019 року таке дофінансування зможуть отримати приватні школи та садочки із державного бюджету. А на даний час ми передбачили фінансування за період травень-серпень один мільйон 200 тисяч гривень, і подалося 11 навчальних закладів, які отримали підтримку в залежності від тієї кількості учнів чи вихованців, які навчаються чи виховуються у навчальному закладі»

«6 квітня 2017 року, на пленарному засіданні Львівської міської ради затвердили Програму надання фінансової підтримки дошкільним та загальноосвітнім навчальним закладам мЛьвова приватної форми власності. Розмір фінансової підтримки для навчального закладу залежить від кількості учнів-вихованців, які у ньому навчаються», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради та опублікували «Перелік навчальних закладів м. Львова приватної форми власності, яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету Львова, та суми фінансової підтримки за травень-серпень 2018 року»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів