Початкові класи «Нової української школи» у Львові отримають нове обладнання

15:10 15 травня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: unian.ua

Депутати Львівської міськради погодили на засіданні постійної комісії гуманітарної політики ЛМР титульний список закупівлі музичних інструментів, комп'ютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту для початкових класів «Нової української школи», видатки на які у 2019 році планується проводити за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова.

Про це повідомили на інформаційному портал депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «На закупівлю музичних інструментів, комп’ютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту для початкових класів «Нової української школи» у Львові отримали 2019 року з обласного бюджету один мільйон 700 тисяч гривень. Ще два мільйон 815 тисяч гривень надала на ці потреби Львівська міська рада. За ці кошти у кожен з 311 початкових класів Львова буде закуплено обладнання».

Голова постійної комісії гуманітарної політики ЛМР Тетяна Іванів зазначила: «Кожна школа отримає кошти і визначатиме, що купувати для кожного початкового класу. На один комплект буде скеровано 14, 5 тисячі гривень. Якщо у школі є комп’ютери, то їх їй зараз не потрібно і вона закупить, для прикладу, музичні інструменти для початкових класів, а якщо не вистачає комп’ютерів, тоді зможе придбати їх за виділені кошти. Усе визначатимуть школи відповідно до своїх потреб».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів