Освітяни отримуватимуть більшу зарплату, – ЛОДА

13:15 6 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: brd24.com

У Львівській ОДА запевнили: «Відповідно до постанови КМУ №22 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників» від 11 січня 2018 року, з 1 січня 2018 року підвищено посадові оклади педагогічним працівникам, оплата яких здійснюється за рахунок коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам підвищуються на 10%».

Про це повідомили в понеділок, 6 серпня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Підвищення оплати праці інших категорій педагогічних працівників у планах з 1 вересня 2018 року. Постановою КМУ №23 «Про внесення змін до деяких постанов КМУ» від 11 січня 2018 року  надбавка за престижність праці педагогічним працівникам установлюється з 1 січня 2018 року в граничному розмірі 30% посадового окладу, але не менше 5% педагогічним працівникам закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної, вищої освіти, інших установ та закладів незалежно від їх підпорядкування».

«Право на встановлення надбавки в розмірі до 30% з 1 січня 2018 року мають право керівники закладів загальної середньої освіти, їх заступники, вчителі та викладачі закладів професійної і вищої освіти, які викладають предмети згідно з відповідним Державним стандартом загальної середньої освіти. З 1 січня 2018 року в розмірі не менше 20% встановлюється керівникам шкіл, в яких апробують державний стандарт початкової освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа», їх заступникам; керівникам шкіл, в яких навчання хоча б в одному з початкових класів здійснюється за державним стандартом початкової освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа», їх заступникам; вчителям української та літератури шкіл з навчанням мовами національних меншин», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Іншим педагогічним працівникам надбавка в розмірі 30 відсотків може бути встановлена з 1 вересня 2018 року. Розмір надбавки встановлюється керівником закладу у межах фонду оплати праці. Надбавка встановлюється на весь обсяг педагогічного навантаження», – повідомили також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів