Новий рік на Львівщині учням рекомендують зустріти за навчанням

18:53 15 грудня 2020 р.

Фото до новини

У школах Львівщини канікули розпочнуть не раніше 4 січня. Таке рішення пояснюють бажанням скоротити період дистанційного навчання. Адже з 8 до 24 січня (включно) в Україні запровадять жорсткий карантин.

Розпочати канікули для школярів Львівщини пропонують із 4 січня 2021 року. Департамент освіти та науки Львівської облдержадміністрації надіслав керівникам шкіл відповідний лист.

Таке рішення пояснюють бажанням скоротити період дистанційного навчання. Адже із 8 до 24 січня (включно) в Україні запровадять жорсткий карантин.

"У зв’язку з цим та з метою скорочення тривалості віддаленого навчання пропонуємо відкоригувати терміни проведення зимових канікул. Вважаємо, що доцільно оголосити зимові канікули не раніше 04.01.2021 року", — йдеться у зверненні директора обласного департаменту освіти та науки Олега Паски.

Відповідно до п. 4 ст. 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту» структура і тривалість навчального року визначаються педагогічною радою закладу освіти у межах часу, передбаченого освітньою програмою. Тривалість канікулів у закладах освіти впродовж навчального року не може бути меншою за 30 календарних днів.

На Сокальщині школи працюватимуть до 30 грудня, в Червонограді школярі підуть на канікули з 25 грудня

Месенджер і вайбер на Львівщині виключать з навчального процесу

Із 16 листопада закладам профосвіти рекомендовано організувати навчання у змішаній формі – лист МОН

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів