На Сокальщині школи працюватимуть до 30 грудня, в Червонограді школярі підуть на канікули з 25 грудня

12:31 12 грудня 2020 р.

Фото до новини

На Сокальщині школи прийматимуть учнів до останнього дня року а на зимові канікули підуть вже у 2021-му.

Про це повідомила начальник відділу освіти Сокальської райдержадміністрації Руслана Антонюк, інформує Голос Сокальщини.

Таке рішення пов’язане з непростою епідемічною ситуацією в районі та Україні загалом. На Сокальщині через високий рівень захворюваності деякі школи вже були на вимушених канікулах. Зараз учителі вичитують години, тому навчання триватиме до 30-31 грудня. З 1 до 10 січня включно освітні заклади підуть на канікули, а 11 січня мали б виходити на навчання. Освітяни очікують відповідного офіційного листа від Міносвіти та науки України чи Департаменту освіти Львівської ОДА – про запровадження зимового нокдауну з 8 до 24 січня. І тоді школи переведуть на дистанційне навчання.
Коли червоноградські школярі підуть на канікули?

Зимові канікули у школах Червонограда імовірно не переноситимуть у зв’язку із запровадженням Урядом зимового локдауну з 8 до 24 січня.

Як повідомив начальник міського відділу освіти Ігор Гомонко, наразі все залишається, як і планували. Школярі підуть на канікули з 25 грудня до 10 січня. А після цього освітні навчальні заклади можуть перевести на дистанційне навчання. Тим більше, що школи до віддаленого навчання готові краще, аніж навесні. Дошкільні заклади не закриватимуть.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів