Ноутбуки для креативних професій: реалізуйте творчість сучасно

14:52 23 вересня 2022 р.

Фото до новини

Потужна апаратна конфігурація виведе медіа-мистецтво на кращий рівень, відкриваючи нові горизонти для творчості.

Людину важко уявити без гаджетів і портативного комп’ютера, з якими можна бути мобільним. Графічним дизайнерам, фотографам та іншим представникам творчих професій без такої техніки не обійтися, оскільки вона слугує одним з головних інструментів їх роботи. На ринку представлені ноутбуки, функціонал яких дозволяє втілити натхнення у реальність та отримувати задоволення від результатів. Розглянемо конкретні моделі та їх особливості.

ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED: збільшений простір для творчості

Пристрій призначений для креативних користувачів та обладнаний двома дисплеями – основним та додатковим. Заради такого інженерного рішення передбачена незвично вузька клавіатура. Якщо кришку ноутбука відхилити на 150 градусів, а додатковий сенсорний екран підняти, візуально утвориться єдина робоча поверхня.

Розробники передбачили можливість зручної роботи і звільнення основного простору за допомогою панелі управління. Цей інструмент сумісний з програмами для творчості Adobe і дозволяє налаштувати конфігурації під запити конкретного користувача. Підтримка стилусів дає можливість редагувати фотографії та роботи начерки зі ще більшою точністю.

Ноутбук

Для творців мультимедійного контенту перевагою є насичені кольори зображення, глибокий чорний і підтримка розширеного динамічного діапазону. Завдяки відеокарті GeForce RTX 30 професійні програми вражають блискавичною роботою для швидкої реалізації ідей. Передача кольорів сертифікована атестатом Pantone Validated, що свідчить про їх незмінність на усіх етапах обробки зображення.

ACER ConceptD 3 Ezel Pro: нові горизонти для натхнення

Гнучкий пристрій забезпечує роботу в 6 режимах трансформації, щоб зручно малювати, редагувати знімки і презентувати результати клієнтам. Достатньо з’єднати ноутбук із зовнішнім екраном, щоб творити без зайвих елементів перед очима. «Начинка» у вигляді процесора Intel Core i7 11-го покоління зі швидкістю розгону до 4,6 ГГц передбачена для швидкого функціонування у програмах та мистецтва без затримок.

2716-88b0-4c0e-971a-f8ad547cffa8_large

Дисплей точно і реалістично відтворює кольори, оскільки сертифікований відповідно до системи PANTONE Matching System. Завдяки покриттю Corning Gorilla Glass 5 вам не заважатимуть відблиски і відбитки при обробці деталей на фото або створенні графічного контенту. Користувачі можуть вільно розміщувати руку на екрані, оскільки пристрій здатний не розпізнавати долоню.

Обирайте функціональні ноутбуки, з якими легко виконувати будь-які завдання і бути мобільним. Потужна апаратна конфігурація виведе медіа-мистецтво на кращий рівень, відкриваючи нові горизонти для творчості. Ловіть і реалізовуйте моменти натхнення за допомогою універсальної техніки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів