Німецький виробник Матіас Гьопфнер облаштував у Львові другий дитячий майданчик

18:04 7 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Раніше він облаштував дитячий майданчик “Лис Микита” у парку Франка.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Простір дитячого майданчика у парку «Боднарівка» збільшили, встановили гойдалки та ігрові елементи з дерева. Усі роботи виконали за кошти інвестора. За словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, тепер майданчик у парку схожий на сучасний ігровий простір.

«На території, яку ми трішки розширили, тепер є подвійна гойдалка, різні ігрові елементи, пісочниця та гірка. Ігрові конструкції переважно з дерева – білої акації, дуба. Як і лавки по периметру.

Все до деталей проєктом передбачив “Інститут просторового розвитку” на замовлення ДП “Боднарівка”. Виготовив майданчик німецький виробник Матіас Гьопфнер, який раніше облаштував дитячий майданчик “Лис Микита” у парку Франка. А профінансувало та виконало роботи ТЗОВ “Ле Оптіма” (ТзОВ “Кредо Девелопмент”), що раніше збудувало будинок неподалік», – розповів Любомир Зубач.

До майданчика забрукували додаткові доріжки, які сполучають дитячий простір із основними парковими доріжками. Це суттєво спростило добирання до майданчика батькам з дітьми.

Роботи щодо облаштування дитячого майданчика виконані. Водночас ДП «Боднарівка» невдовзі планує розрівняти землю та засіяти травою місця, де було пошкоджено газон.

Нагадаємо, це вже не перший дитячий майданчик у Львові, який збудували під час повномасштабного вторгнення за кошти благодійників. Зокрема минулого року у парку Франка відкрили дитячий майданчик «Лис Микита», роботу та матеріали для якого профінансував приватний підприємець.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів