НАЗК отримає доступ до системи відеоспостереження «Безпечна Львівщина»

18:08 10 жовтня 2024 р.

Фото до новини

НАЗК планує використовувати в своїй роботі систему відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечна Львівщина».

Про це інформує Львівська обласна рада, пише DailyLviv.com.

Комісія з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань сьогодні, 10 жовтня, підтримала звернення Національного агентства з питань запобігання корупції щодо включення його до переліку суб’єктів, яким надають доступ до інтегрованої загальнообласної системи відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечна Львівщина».

Як нагадав голова комісії Назарій Сумало, Львівська обласна рада дала старт запровадженню системи відеоспостереження та відео аналітики «Безпечна Львівщина» 27 квітня 2021 року в межах обласної Комплексної програми «Безпечна Львівщина» на 2021 - 2025 роки.

Читайте також: 650 млн грн на програму «Безпечна Львівщина». Кого профінансують

«На виконання цього рішення Головне управління Національної поліції у Львівській області запровадило систему «Безпечна Львівщина», яка забезпечує автоматизацію, централізацію збирання та обробку візуальної інформації з використанням сучасних інформаційних технологій», - пояснив Назарій Сумало.

Проєкт рішення про включення Національного агентства з питань запобігання корупції до переліку суб’єктів, яким надається доступ до системи «Безпечна Львівщина», розгляне Львівська обласна рада.

Крім того, комісія опрацювала та підтримала заявки військових частин щодо додаткового фінансування їх потреб у межах програми «Безпечна Львівщина» для закупівлі, зокрема безпілотників різного призначення.

Також депутати продовжили напрацьовувати додаткові механізми підтримки військових та воєнізованих формувань, зокрема шляхом надання благодійної допомоги з обласного бюджету.

Читайте також: На які потреби йдуть кошти програми «Безпечна Львівщина»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів