На вулиці Малоголосківській у Львові створять ясла-садок на 350 дітей

19:03 7 липня 2021 р.

Фото до новини

На засіданні постійної комісії освіти і науки Львівської міської ради депутати підтримали проєкт ухвали «Про створення закладу дошкільної освіти (ясел-садка) № 8 Львівської міської ради». Проєкт ухвали затверджуватимуть на сесії ЛМР.

Про це інформує портал депутатів ЛМР, пише Dailylviv.

Відповідно до проєкту, заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 8 Львівської міської ради буде створений на вул. Малоголосківській, 34.

Начальниця управління освіти та науки Львівської міської ради Зоряна Довганик повідомила, що зараз у будівлі за цією адресою виконуються ремонтні роботи, які забудовник обіцяє завершити до вересня.

«Завершено облаштування території, а зараз відбувається ремонт приміщень. Ми, як управління освіти, здійснюємо придбання обладнання. Закупили постіль, зараз закуповуємо меблі. Частково придбано обладнання для харчоблоку і для пральні», - зазначила Зоряна Довганик.

Голова постійної комісії освіти та науки Львівської міської ради Вікторія Христенко наголосила, що нарешті у Львові відкривається окремий новозбудований дошкільний навчальний заклад.  

Довідково

У дошкільній установі планують відкрити 18 груп на 350 дітей: 4 групи раннього віку і 14 дошкільних груп. Окрім того, у будівлі передбачено приміщення для створення групи для дітей з особливими освітніми потребами.

У Львові збудували місто в місті без шкіл і дитсадків (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів