На Львівщині відкрили три навчально-практичні центри

11:45 17 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Впродовж 2017-2018 навчального року на Львівщині відкрили три навчально-практичні центри професійно-технічної освіти – навчально-практичний центр інноваційного кравецтва, центр з підготовки робітників за професією «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування» та центр ІТ-технологій».

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації. А директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій доповнила: «Загалом в області діє 51 заклад професійної освіти. Цьогоріч завершили навчання 8544 учні».

«Свою майстерність учні та випускники професійно-технічних навчальних закладів продемонстрували у низці змагань, серед яких конкурси фахової майстерності, професійної майстерності «WorldSkills Ukraine», Всеукраїнський конкурс на кращий вебсайт закладу освіти, Всеукраїнський конкурс «Прорив легкої промисловості», Міжнародний конкурс «Кубок Карпат – 2018», конкурс «Knauf MGK 2018». Також цьгоріч відбувся Форум професійної освіти, де були презентовані 35 закладів професійної освіти Львівщини», – поінформували прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів