Львів’янин переміг у фіналі міжнародних молодіжних дебатів

16:15 24 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Учень школи №28 Ярема-Лука Єлейко переміг на XII Міжнародному фіналі Міжнародних молодіжних дебатів».

Про це повідомили в понеділок, 24 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Міжнародні молодіжні дебати – конкурс серед країн Центральної та Східної Європи – проект «Goethe-Institut» Фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє», Благодійного фонду «Герті» та Центрального відомства з питань середньої освіти за кордоном. Загалом 24 переможці національних змагань, що зайняли перші та другі місця в 12 країнах, відвідали Братиславу, щоб упродовж фінального тижня займатися політичними та соціальними питаннями та мати спільні зустрічі на дебатах.

«Чотири з них, які проявили свої риторичні здібності в міжнародних кваліфікаційних раундах та міжнародному півфіналі, в результаті зайняли такі місця у фіналі: перше – Ярема-Лука Єлейко (Львів), друге – Деніса Івановова (Прага), третє – Яна Нгуєнова (Брно), четверте – Каміл Полянський (Щецін (Польща)», – поінформували також у ЛМР та опублікували довідку про Ярему-Луку Єлейка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів