Львівські школи отримали другу мобільну наукову лабораторію

15:30 5 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівська міська рада придбала ще одну мобільну наукову лабораторію, щоб покращити зацікавленість учнів до наукової діяльності.

Про це повідомили в середу, 5 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що польські фахівці діляться сьогодні у Навчально-методичному центрі освіти Львова своїми знаннями та досвідом з львівськими вчителями, які проводитимуть інтерактивні заняття у школах за допомогою нової лабораторії. Лабораторія складається з дев’ятьох експонатів, кожен з яких розкриває цікаве явище, – «Калейдоскоп», «Перспективна сітка», «Побач свій голос», «Фігури Хладні», «Звуконаслідування», «Труба Кундта», «Створіть Катеринку», «Терменвокс» і «Галерея одного елементу»

Кожен експонат обладнаний інформаційним стендом, який можна легко транспортувати та розкладати, а також на якому міститься інструкція з користування експонатом. А вже скоро мобільна наукова лабораторія розпочне свою подорож навчальними закладами міста Львова. Школярі зможуть ознайомитися та власноруч протестити кожен експонат.

У грудні 2018 року Львівська міська рада придбала першу мобільну наукову лабораторію за напрямком фізики. Лабораторія складається з 10 експонатів, кожен з яких розкриває цікаве фізичне явище. Вона успішно «мандрує» по усіх навчальних закладах Львова.

Як інформував «Щоденний Львів», у Львові відкрили технологічну лабораторію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів