Львівські митники будуть з нагрудними відеореєстраторами вдень і вночі

21:01 25 листопада 2023 р.

Фото до новини

Нагрудні відеореєстратори працюють з можливістю запису та збереження відео-зображення в зашифрованому вигляді, в тому числі у режимі нічної зйомки.

Про це повідомила Держмитслужба, пише DailyLviv.com.

За підтримки Консультативної місії ЄС у Держмитслужбі впровадили пілотний проєкт із використання в пунктах пропуску індивідуальних портативних відеокамер під час митного оформлення.

Читайте також: Львівський митник брав $50 за оформлення кожного автомобіля

Нагрудні відеореєстратори працюють з можливістю запису та збереження відео-зображення в зашифрованому вигляді, в тому числі у режимі нічної зйомки. Також технічні характеристики відеореєстраторів унеможливлюють видалення інформації інспектором або сторонньою особою.

На етапі пілотного проєкту нагрудні відеореєстратори тестують у зоні діяльності Львівської митниці. Розглядається можливість подальшого розгортання проєкту на інших пунктах пропуску. 

Читатйе також: У Львові можуть судити 10 митників за незаконне ввезення автомобілів з-за кордону

Очікується, що використання у роботі митних органів відеореєстраторів посилить напрями запобігання контрабанді, порушенню митних правил, запобігання і профілактики службовим зловживанням, корупції, а також захисту посадових осіб від наклепу та звинувачень недобросовісних підприємців.

Читайте також: Митники у Смільниці вимагали $100-500 з автівки навіть від волонтерів

Арештовано квартиру керівниці митного поста Львівської митниці

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів