Львівські курсанти знову крокуватимуть Хрещатиком

15:45 6 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У Національній академії сухопутних військ триває підготовка до Військового параду на честь 27-ї річниці Незалежності України.

Про це повідомили в п’ятницю, 6 липня, у львівській Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також розповіли: «24 серпня, на головній площі країни традиційно будуть проведені урочисті заходи з нагоди найбільшого державного свята – Дня Незалежності України. Звісно, не обійдеться воно і без військового параду, участь в якому візьмуть й курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного».

«Уже не вперше львівські курсанти крокуватимуть Хрещатиком та представлятимуть рідну альма-матер. Цьогоріч до Києва поїдуть два парадні розрахунки. Один з них очолюватиме начальник факультету ракетних військ і артилерії, лицар ордена Богдана Хмельницького ІІІ ст. полковник Ярослав Весельський. Другим командуватиме начальник Інституту морально-психологічного забезпечення полковник Сергій Скрипник. Щоденно курсанти відточують свою майстерність на стройовому плацу Національної академії, присвячуючи декілька годин на день стройовій підготовці, щоб гідно представити свій навчальний заклад», – поінформували також в академії та опублікували фоторепортаж.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів