Львівські десантники вишколювали дітей

13:45 23 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/80brigade

Військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади провели на території Національного природного парку «Сколівські Бескиди» вишкіл для учасників християнського військового вишкільного табору «Захисник».

Про це повідомили, в прес-службі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, де також розповіли: «Учасниками табору цього року стали 52 дитини зі семи областей України. Військовослужбовці 80 окремої десантно-штурмової бригади продемонстрували молоді зразки стрілецької зброї та техніки. Ознайомили з парашутно-десантною технікою, що є у військовій частині, також із зразками сучасних засобів зв’язку».

«Десантники продемонстрували юним захисникам основні прийоми рукопашного бою, чим дуже зацікавили юнаків та юначок. Кожен з них мав змогу спробувати себе у спарингу зі своїм товаришем», – поінформували також у 80-й бригаді.

«Метою табору «Захисник» є духовна, моральна, фізична та розумова підготовка молоді до можливого виконання нею військового обов’язку перед Українською державою в лавах Збройних сил та інших силових структур України. Особливістю цього табору є поєднання військового та християнського виховання, яке базується на традиційному вченні Церкви про воїнів-християн як захисників та служителів миру, правди та справедливості», – розповіли також у 80-й бригаді.

«Уже традиційно військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади постійно беруть участь у заходах військово-патріотичного виховання молоді, популяризації військової служби в Десантно-штурмових військах Збройних Сил України», – повідомили також у 80-й бригаді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів