Львівська школа-садок «Провесінь» отримає великий спортзал

18:00 20 червня 2018 р.

Фото до новини

У міськраді запевнили: «Незабаром розпочнуть добудову НВК «Школа-садок «Провесінь», де буде великий спортивний зал, актовий зал та класні приміщення».

Про це повідомили в середу, 20 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «Аби розширити площу НВК «Школа-садок «Провесінь» на вулиці Тракт Глинянський, 151б, а діти тут навчаються у дві зміни, буде проводитися добудова шкільного приміщення. Передбачають, що в новому приміщенні буде великий спортзал, а також класні приміщення для дітей старшої школи».

Начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик зазначила: «Навчально-виховний комплекс «Школа-садок «Провесінь» – це приміщення колишнього дошкільного навчального закладу, яке місто отримало від агрофірми «Провесінь». Приміщення перейшло в комунальну власність. У зв’язку з тим, що була низька народжуваність, виникла потреба загосподарювати це приміщення повністю, оскільки дітей у садочку було досить мало, і в 1997 році було прийнято рішення відкрити там школу І-ІІ ступеня».

Зоряна Довганик розповіла також: «Там функціонує дошкільний навчальний заклад. Учні школи І-ІІ ступеня мають можливість навчатися до дев’ятого класу. У зв’язку з тим, що мікрорайон розростається та, водночас, збільшується кількість будинків і дітей, які потребують як дошкільної, так і загальної середньої освіти, було прийнято рішення добудувати корпус, власне, для школи».

Начальник управління освіти ЛМР  повідомила також: «Торік розпочалися роботи над опрацюванням проекту добудови. Частково цей проект було виконано. Ми подали його на експертизу, але, насправді, фахівці, які працюють в цих організаціях, мали зауваження до проекту, тож проектант зараз виправляє усі зауваження».
Зоряна Довганик доповнила: «Окрім того, минулого року було вже виконано частину робіт. На території школи, де мала б проводитися добудова, проходили тепломережі. Відтак, «Львівтеплоенерго» провело низку робіт, з метою перенесення теплотраси, аби можна було збудувати частину школи на вже безпечній ділянці».

У міськраді також розповіли: «Проектна документація перебуває на експертизі, відповідно до договору від 07.11.2017року № 14−2573−17. До проекту є зауваження. Проектант – ФОП С.Є.Корнієнко. У 2017 році ЛКП «Львівтеплоенерго» проведено перенесення теплотраси, з метою недопущення розташування добудови на ній».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів