«Львівська політехніка» отримала новий навчальний корпус на вулиці Театральній

12:00 19 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lp.edu.ua

Раніше в цьому приміщенні розміщувалося поліграфічне училище.

Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка» поінформувала сьогодні, 19 червня, «Щоденний Львів» у повідомленні «У львівських політехніків – новосілля: відремонтовано йвідкрито новий навчальний корпус» про таке:

«В останні роки у Національному університеті «Львівська політехніка» успішно втілюється програма збільшення навчальних площ. Днями на вулиці Театральній у самому історичному центрі Львова урочисто відкритий університетський корпус №33.

Колись у цьому приміщенні розміщувалося поліграфічне училище. Минув лише рік, і завдяки коштам Львівської політехніки та спонсорів тут постало цілком нове відреставроване  приміщення, де навчатимуться студенти навчально-наукового інституту права і психології.

За словами ректора Львівської політехніки професора Юрія Бобала, тут буде добре вчитись, працювати та відпочивати студентам і викладачам. Він також відзначив, що це стало можливим насамперед завдяки зусиллям директора інституту професора Володимира Ортинського, всього колективу навчального підрозділу, а також університетським ремонтникам і будівельникам. 

«Нехай цей корпус буде взірцевий не лише для Львівської політехніки, а й для Львова», – побажав ректор Юрій Бобало. 

На трьох поверхах корпусу розташовані просторі й світлі аудиторії та лабораторії, де  навчатимуться понад 1100 студентів.  «Раніше наші студенти навчались у трьох корпусах, розкиданих далеко один від одного», – розповідає директор інституту права та психології Володимир Ортинський. – Тепер   усе буде поруч. А ще ми домовилися про бізнес-ланчі для студентів за знижками у «Віденській кав’ярні». 

До речі, в новому університетському корпусі розміститься і Центр безкоштовної психологічної та юридичної допомоги. Тут студенти старших курсів надаватимуть львів’янам відповідні консультації. Згодом  вони  зможуть виступати як адвокати в судах.

У найближчих планах – відкриття навчального телевізійного центру. Вже наприкінці цього року студенти-журналісти, які навчаються в інституті,  матимуть майданчик для практики на вулиці Князя Романа, куди для них запрошуватимуть відомих журналістів та викладачів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів