Львівська міськрада інвестує кошти у розвиток навчальних закладів Винників

14:00 9 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

ЛМР інвестує кошти у розвиток– фінансує поточні ремонти й закупівлі обладнання та великі ремонтно-будівельні роботи в освітніх закладах Винників.

Про це повідомили у вівторок, 9 липня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Зокрема, у школі №29 облаштовують басейн. А в школі №47 – спортивний зал».

«У зв’язку з тим, що школа №29 на вулиці Сухомлинського у Винниках обладнана басейном, який з 2005 року потребує капітального ремонту, Львівська міська рада впродовж останніх двох років спрямовує кошти на ремонтно-будівельні роботи. В басейні необхідно виконати ремонтно-будівельні роботи з герметизації та облаштування чаші басейну, провести ремонтні роботи душових та санвузлів, роздягалень, встановити енергоощадні вікна та двері тощо. Вартість робіт становить 8,87 млн. гривень», – поінформували також у міськраді.

«Коштом міста Львова проводять роботи у Львівській середній загальноосвітній школи №47 на вулиці Галицькій у Винниках, 54. Основна частина коштів ЛМР по цьому навчальному закладу скерована на будівництво спортивного залу. Наразі цей проект перебуває на стадії реалізації», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів