Культуролог закликає Президента рятувати Академію сухопутних військ у Львові

14:24 15 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

Гендиректор Львіської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького Тарас Возняк зауважив: «Переконаний, що останнє слово має бути за Головнокомандуючим. А ним у нас є Президент України Петро Порошенко».

Гендиректор Львіської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького Тарас Возняк написав у своєму блозі на сайті інтернет-видання «Українська правда»: «Інколи бувають ситуації, що не знаєш з чим маєш справу – з безнадійним ідіотизмом чи з агентурною спецоперацією. Останній привід задуматися над цією проблемою у мене з’явився, коли прийшла «благая вість», що міністерство оборони України вирішило перенести «серйозні» військові факультети Академії сухопутних сил, яка розміщена у Львові, до Харкова, Сум тощо». 

«Просто геніально! І не тому, що під час війни затіюється переїзд – тобто параліч роботи факультету на невизначений час, не тільки тому, що базою танкової академії має стати військова кафедра Харківського політехнічного, не тільки тому, що там просто нашивають на цивільні піджачки лейтенантські пагони, не тільки тому, що це ще одна бухгалтерія, ще один генерал, ще один завгосп тощо, тобто можливості для дерибану розмазуються до безкінечності, а тому, що нарешті з'являється шанс ще раз блискуче «здати все» – історію з блискавичною здачею українського флоту у Криму пам'ятаєте? Що це – звичайний ідіотизм геостратегів з генштабу? Чи все ж ні? Вже соромно вкотре волати про зраду – але й мовчати вже несила. Країну, армію здають – та ще й змушують коректно мовчати – бо бач, говорити про повальну зраду, якось не теє... », – написав також Тарас Возняк.

Подробиці – в публікації Тараса Возняка в блозі на сайті інтернет-видання «Українська правда», яка закінчується так: «Переконаний, що останнє слово має бути за Головнокомандуючим. А ним у нас є Президент України Петро Порошенко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів