«IT Step Academy» безплатно навчатиме у Львові дітей робототехніці

10:10 4 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lviv.itstep.org

У суботу, 4 серпня, «IT Step Academy» проведе дітям віком від восьми до 14 років уроки з робототехніки й створення веб-сайтів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також запевнили: «Це чудова нагода для школярів долучитися до світу комп’ютерних технології та спробувати себе у ролі ІТ-спеціаліста».

У міськраді також розповіли: «У програмі безплатних уроків – «Світ робототехніки – який він та які роботи існують»; «Що таке «Arduino та як це можна використовувати»; «Скласти свого першого робота»; «Як створити свій перший веб-сайт»; «Середовище розробки та особливості створення сайтів»; «Створити власний веб-сайт.

У ЛМР також зазначили: «Безплатні заняття — це можливість побачити світ інформаційних технологій зсередини та отримати нові корисні знання. Поки діти будуть займатися з викладачами – батьки зможуть більше дізнатися про комп’ютерну освіту для дітей та її переваги у сучасному світі».

«Уроки розпочнуться 4 серпня о 12:00 у «IT Step Academy» на вулиці Замарстинівська 83а. Пробні уроки – безплатні, попередня реєстрація – за посиланням», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів